Bereikbaarheid - Acupuncturist

Title
Ga naar de inhoud

Bereikbaarheid

Routebeschrijving:
Vanuit Gouda:
Vanaf de Juliana sluizen. Over de sluizen links af richting Moordrecht. Aan het einde van de dijk de tweede afslag rechts af de Burgemeester Brandtstraat in. Vervolg deze weg de Molenlaan in. Bij T- splitsing Molenlaan/Kerklaan rechtsaf en direkt weer linksaf. Op de Julianastraat direkt linksaf de parkeerplaats van bij winkelcentrum De Smidse op. De praktijk is uiterst rechts gesitueerd tegenover drogisterij Dio en achter Makelaardij van Leeuwen.
Vanuit Rotterdam:
Vanaf de A20 afrit 18 richting Moordrecht. Bij het verlaten van de snelweg slaat u rechts af. Bij de volgende verkeerslichten slaat u wederom rechtsaf richting Moordrecht. Volg de weg tot u bij een rotonde komt. Sla bij deze rotonde rechtsaf en vervolg de Middelweg. Over de brug rechtsaf. Op de Julianastraat direkt linksaf de parkeerplaats van winkelcentrum De Smidse op. De praktijk is uiterst rechts gesitueerd tegenover drogisterij Dio en achter Makelaardij van Leeuwen.
Vanuit Den Haag:
Vanaf de A12 afrit 10 Moordrecht/Waddinxveen. Bij het verlaten van de snelweg slaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Moordrecht. De N457 volgen. Bij de eerste 2 verkeerslichten gaat u rechtdoor richting Moordrecht. Bij het derde verkeerslicht slaat u rechtsaf. Volg de weg tot u bij een rotonde komt. Sla bij deze rotonde rechtsaf en vervolg de Middelweg. Over de brug rechtsaf. Op de Julianastraat direkt linksaf de parkeerplaats van winkelcentrum De Smidse op. De praktijk is uiterst rechts gesitueerd tegenover drogisterij Dio en achter Makelaardij van Leeuwen.
Vanuit Utrecht:
Volg de A12 richting Rotterdam/Den Haag. Bij Gouda rechts aanhouden. Volg de A20 richting Rotterdam. Na Gouda eerste afslag, afrit 18 Moordrecht. Na het verlaten van de snelweg bij de verkeerslichten linksaf. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf richting Moordrecht. Volg de weg tot u bij een rotonde komt. Sla bij deze rotonde rechtsaf en vervolg de MiddelwegOnder de A20 door. Over het spoor bij de minirotonde gaat u rechts af richting Moordrecht. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Vervolg de Middelweg. Over de brug rechtsaf. Op de Julianastraat direkt linksaf de parkeerplaats van winkelcentrum De Smidse op. De praktijk is uiterst rechts gesitueerd tegenover drogisterij Dio en achter Makelaardij van Leeuwen.

Openbaar vervoer:
Tussen NS-station Gouda en Rotterdam-Alexander rijdt buslijn 190. In Moordrecht aangekomen stapt u uit bij de halte De Smidse. Vanaf deze bushalte loopt u in circa 2 minuten naar mijn praktijk. Loop de parkeerplaats van de Smidse op. De praktijk is uiterst rechts gesitueerd tegenover drogisterij Dio en achter Makelaardij van Leeuwen.
© Dennis Niessink - 2023
Terug naar de inhoud